Prosimo, izberite jezikovno verzijo

 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Zašto unipox?

Za industrijske ili dekorativne namene.

Za industrijske ili dekorativne namene. Unipox nudi sveobuhvatna rešenja. Kao što je ranije pomenuto, izbor proizvoda se temelji u odnosu na namenu prostora. Unipox podovi su veoma otporni, monolitni, jednostavni za održavanje i pogodni za podno grejanje.

Najbolja svojstva za ugradnju.

Unipox proizvodi su bez rastvarača i jednostavni su za upotrebu. Naši samorazlivajući podovi, pri ugradnji skoro da nemaju nikakvog mirisa i imaju odlične razlivne osobine. Premazi su veoma laki za korišćenje i praktično bez mirisa. Proizvodi vrlo brzo dostižu konačnu tvrdoću što znači da veoma brzo postaju prohodni, što se na gradilištu često ističe kao odlučujuća prednost.

PU top grupa.

Poliuretanski samorazlivajući podovi su odličan izbor kada se zahteva higijena, udoban hod, premošćavanje pukotina, zvučna izolacija i otpornost. Naši poliuretanski samorazlivajući podovi su veoma popularni zbog stabilnosti boje. Raznovrsne su upotrebe, ne samo u bolnicama, školama, obdaništima već i u proizvodnji i industrijskim objektima.

Neograničen izbor boja.

Nudimo izuzetno širok spektar boja i obojenih listića za brojne mogućnosti oblikovanja. Sve je takođe dostupno i u manjim količinama i posebnim bojama. Isporučujemo 160 RAL i više od 200 NCS boja. Nijedna boja za nas ne predstavlja problem.